Saturday: Fish!

Jeden Samstag

Every Saturday

18:00 – 23:30
(kitchen closes around 21:30)

Am Samstag öffnet das Restaurant Domu Nosta für einen besonderen Abend: ein Menü, das nur aus Fisch besteht, je nachdem, was wir auf dem Markt finden.

 

Nachstehend finden Sie ein Beispiel für ein Menü, wobei zu beachten ist, dass es je nach Verfügbarkeit der Zutaten zu Änderungen kommen kann.

On Saturday, Domu Nosta restaurant opens for a special evening: a menu based only on fish according to what we find at the market.

 

Below you will find an example of a menu, bearing in mind that there may be changes due to the availability of ingredients.

Sample Menu

STARTERS

tartare di orata (d)

dorade | gurke | kapern | kalamata olivenpastete | zitronen

sea bream | cucumber | capers | kalamata olive pate | lemon

insalata di mare (a,b,d,p)

tintenfisch | oktopus | kalmar | herzmuscheln | garnelen | kartoffeln | fenchel | carasau-brot

cuttlefish | octopus | calamari | cockle clams | shrimps | potatoes | fennel | carasau bread

polpo croccante (a,c,d,f,m,p,2,3)

oktopus | erbsen-wasabi-creme | topinambur

octopus | pea-wasabi cream | topinambur

FIRST COURSES

malloreddus (a,b,d,p)

hausgemachte sardische pasta | bottarga | artischocken | knoblauch

homemade sardinian pasta | bottarga | artichokes | garlic

ravioli (a,b,d,p)

wolfsbarsch-kartoffelfüllung | tintenfish | garnelen | zucchini | hummer sauce | chili | knoblauch

sea bass and potato stuffing | cuttlefish | shrimps | zucchini | lobster sauce | chilli | garlic

SECOND COURSE

cassola de pisci (fish topf/pot) (a,b,d,p,n)

argentinische großgarnelen | baby calamari | baby oktopus | herzmuscheln | schollen | kartoffeln | chili | knoblauch | vermentino-weinsauce

argentine big prawn | baby calamari | baby octopus | cockle clams | plaice | potatoes | chilli | garlic | vermentino wine sauce

DESSERTS

ricotta e abbamele (g,h,n)

ricotta käse | honig | abbamele

ricotta cheese | honey | abbamele

macedonia di frutta

frischer obstsalat | hausgemachtes limettensorbet

fresh fruit salad | homemade lime sorbet

Preise / Prices

2 COURSES MENU, per person

1 Starter, 1 First Course (or 2 starters)  € 45.50

1 Starter or 1 First,  1 Second Course  € 55.50

Bread box (a,n)  € 3.50

Dessert € 9.50

 

5 COURSES MENU, per person

2 Starters, 1 First Course, 1 Second Course, 1 Dessert, Bread  € 78.50

Aufgrund der Art des Menüs können Allergien gegen Fisch und Meeresfrüchte nicht berücksichtigt werden.
Bitte informieren Sie uns vor der Buchung, wenn Sie andere Allergien haben.

Due to the nature of the menu, fish & seafood allergies cannot be accommodate.
Please let us know before booking if you have any other allergies.